Arbeidsrechtzaken.nl ©2020

Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Arbeidsrechtzaken.nl is onderdeel van Hendrikse Renes advocaten.

Ontslag dreigt... Schakel snel een advocaat in

Wij begrijpen dat dit een crisis situatie voor u is. En wij staan daarom direct voor u klaar om u te helpen. Hieronder leest u wat de spelregels zijn. Het is cruciaal snel in actie te komen. Neem vrijblijvend contact op via 0612182202. 

...Wat moet ik doen? 

Onderteken niets: U wordt vaak opgeroepen voor een gesprek waarin kenbaar wordt gemaakt wat de beschuldigingen zijn. Beaam daarin niets en ga nergens mee akkoord. Loop niet het risico uw rechten te verspelen. Ontslag op staande voet dient te voldoen aan strenge zorgvuldigheidsnormen onze advocaat verteld u er meer over.

...Protesteer tegen het ontslag op staande voet

Geef aan dat u het niet eens bent met het ontslag op staande voet. Geef aan dat u een ontslag advocaat inschakelt.

...Waarom een ontslag advocaat?

Ontslag op staande voet zorgt ervoor dat u geen loon krijgt. De kans is heel groot dat u ook geen uitkering van het UWV krijgt. Als advocaat zorg ik er vaak voor dat de werkgever het ontslag op staande voet ongedaan maakt, door het om te zetten naar een vaststellingsovereenkomst waarin ik het maximale uit de situatie probeer te halen. Lukt dit niet? Dan is het mogelijk de kantonrechter te vragen het ontslag ongedaan te maken. Het is belangrijk dat dit snel gebeurt. U heeft namelijk slechts 2 maanden de tijd om het ontslag op staande voet bij de kantonrechter ongedaan te maken. Daarna heeft u geen juridische mogelijkheden meer om het ontslag op staande voet aan te vechten.

Frank Laurens Jansen heeft als crisis advocaat veel procedures begeleid bij een ontslag op staande voet en verteld in deze blogs wat de spelregels zijn. Omdat elke casus anders is, is het wijs direct contact op te nemen. Het 1e advies is vrijblijvend daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht. Klik hieronder hoe u ons wilt benaderen! Ook in de avonduren zijn we beschikbaar.

Ontslagbrief uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

door een advocaat

Neem vrijblijvend contact op voor het eerste adviesgesprek (gratis).

Snelle controle door een advocaat op uw ontslagbrief.

Upload uw ontslagbrief voor een vrijblijvend eerste advies.