Arbeidsrechtzaken.nl ©2020

Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Arbeidsrechtzaken is onderdeel van Hendrikse Renes advocaten

Heeft u een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen? Een goede controle is van belang er staat immers veel op het spel. Bel direct  voor een geheel vrijblijvend eerste kosteloos advies 06 12 18 22 02

Hieronder leest u de belangrijkste actie punten.

...Weet waar je staat

Blijf beschikbaar voor werk. Denk na over uw toekomstplannen. Ga voor u zelf na wat u wilt. Wat wilt u bijvoorbeeld hierna gaan doen voor werk? Heeft u behoefte aan omscholing?

...Ga nergens direct mee akkoord

Neem geen risico's als jouw baan op het spel staat. Teken ook zeker geen vaststellingsovereenkomst zonder advies van een expert. 

...Bedenktijd

Weet dat u zelfs twee weken na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst de tijd heeft om terug te komen om de gemaakte afspraak.

...Onderhandel niet zelf

Dit scheelt u een hoop ballast en zorgt ervoor dat er een beter resultaat wordt geboekt. En zelfs iets meer; een hogere ontslagvergoeding én zekerheid op een WW-uitkering.

Getuigschrift...

Naast een neutraal of een positief getuigschrift. Is het bovendien van belang dat de werkgever op verzoek van de werknemer referenties aan derden over het functioneren van de werknemer verstrekt. Het is van belang hier duidelijk afspraken over te maken.

Advocaatkosten

  1. Gratis check op hoofdlijnen

  2. Werkgever betaalt bijna altijd grotendeels de kosten

Vrijblijvend advies over maatwerk

Het uitonderhandelen van een vaststellingsovereenkomst is maatwerk. Geen situatie is hetzelfde en elke werknemer heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Met onderstaande formulier kunt u vrijblijvend uw vaststellingsovereenkomst op sturen en u krijgt dan kosteloos een eerste advies van een van onze advocaten. Indien u liever eerst belt of e-mailt gebruik dan onderstaande links. Alle eerste gesprekken zijn kosteloos. Advocaat Frank Laurens Jansen staat u graag te woord.

Frank Laurens Jansen heeft als crisis advocaat veel procedures begeleid bij een ontslag op staande voet en verteld in deze blogs wat de spelregels zijn. Omdat elke casus anders is, is het wijs direct contact op te nemen. U kunt geheel vrijblijvend bellen of e-mailen en uw casus voorleggen. Het 1e advies is vrijblijvend en worden er geen kosten in rekening gebracht. Neem vrijblijvend contact op via 0612182202 of email.

Snelle controle door een advocaat op uw vaststellingsovereenkomst.

Upload uw overeenkomst voor een vrijblijvend eerste advies. 

Overeenkomst uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

door een advocaat

met behoud ww

Neem vrijblijvend contact op voor het eerste adviesgesprek (gratis).

Persoonlijk

Advies

Controle op overeenkomst

Uitgebreid schriftelijk advies

Vrijblijvend eerste advies

Persoonlijk en op maat

Onderhandeling

Resultaatgericht

Ervaren & deskundig

Hogere ontslagvergoeding

Zekerheid op uitkering