Arbeidsrechtzaken.nl ©2020

Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Arbeidsrechtzaken.nl is onderdeel van Hendrikse Renes advocaten

Controle op de vaststellingsovereenkomst? Een goede controle door een advocaat is van belang er staat immers veel op het spel. Neem direct contact op of upload vrijblijvend uw vaststellingsovereenkomst.

Hieronder leest u de belangrijkste actiepunten.

...Weet waar je staat

Blijf beschikbaar voor werk. Denk na over uw toekomstplannen. Ga voor u zelf na wat u wilt. Wat wilt u bijvoorbeeld hierna gaan doen voor werk? Heeft u behoefte aan omscholing?

...Ga nergens direct mee akkoord

Neem geen risico's als jouw baan op het spel staat. Teken ook zeker geen vaststellingsovereenkomst zonder controle door een advocaat. 

...Bedenktijd

Weet dat u zelfs twee weken na een akkoord op de vaststellingsovereenkomst de tijd heeft om terug te komen om de gemaakte afspraak.

...Onderhandelen is vakwerk

Naast de controle op de vaststellingsovereenkomst is het onderhandelen van groot belang. Het laten onderhandelen door ons zorgt ervoor dat er een beter resultaat wordt geboekt. En zelfs iets meer; een hogere ontslagvergoeding én zekerheid op een WW-uitkering .

...Getuigschrift

Naast een neutraal of positief getuigschrift is het bovendien van belang dat de werkgever op verzoek van de werknemer referenties aan derden over het functioneren van de werknemer verstrekt. Het is van belang hier duidelijk afspraken over te maken.

...Advocaatkosten

  1. Gratis controle op hoofdlijnen door een advocaat

  2. Werkgever betaalt bijna altijd grotendeels de kosten

Vrijblijvend advies

Het uitonderhandelen en de controle van een vaststellingsovereenkomst is maatwerk. Geen situatie is hetzelfde en elke werknemer heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend uw vaststellingsovereenkomst opsturen. U krijgt dan kosteloos een eerste controle door een advocaat op de vaststellingsovereenkomst.

Indien u liever eerst belt of e-mailt gebruik dan onderstaande links. Alle eerste gesprekken zijn kosteloos. Advocaat Frank Laurens Jansen staat u graag te woord.

Frank Laurens Jansen staat als advocaat veelvuldig cliënten bij die te maken krijgen met een vaststellingsovereenkomst en zorgt tijdens de onderhandeling voor een optimaal resultaat. In deze blogs geeft hij aan wat de spelregels. Omdat elke casus anders is, is het wijs direct contact op te nemen. U kunt geheel vrijblijvend bellen of e-mailen en uw casus voorleggen. Het 1e advies is vrijblijvend en worden er geen kosten in rekening gebracht. Neem vrijblijvend contact op via 0612182202 of via e-mail.

Snelle controle door een advocaat op uw vaststellingsovereenkomst.

Upload uw overeenkomst voor een vrijblijvend eerste advies. 

Overeenkomst uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

door een advocaat

met behoud ww

Neem vrijblijvend contact op voor het eerste adviesgesprek (gratis).